Skip to main content

Algemene Voorwaarden

BESTELLINGEN:
Bestellingen dienen minimaal 7 dagen voor de leveringsdatum bekent te zijn. Wijzigingen tot maximaal 5 dagen voor leveringsdatum Bestel tijdig want Vol = Vol Leveren van bestellingen en retourneren van de buffetmaterialen in overleg. De locatie dient gemakkelijk bereikbaar te zijn voor het afleveren en ophalen van de producten en goederen. Wij streven naar levering zo dicht mogelijk bij het afgesproken tijdstip, door allerlei omstandigheden kan dit afwijken, calamiteiten of extreme situaties uitgezonderd.
PRIJZEN EN BETALINGSVOORWAARDEN:
Onze prijzen zijn gebaseerd op een minimale afname, dit staat vermeld in onze brochure.(index pagina) Betaling uitsluitend á contant bij ophalen van de buffetmaterialen, tenzij anders overeengekomen. Leveringen binnen Gemeente Roermond gratis (incl. ophalen buffet materialen). Bij Leveringen buiten Roermond worden bezorgkosten berekend afhankelijk van de afstand. Andere afstanden in overleg. Schade, breuk of verlies: Alle schade, breuk, verlies & diefstal van onze goederen dienen doorgegeven te worden. De vervangingswaarde van de betreffende goederen zullen in rekening gebracht worden.
SERVIES EN AFWAS:
Voor servies & afwas dient u zelf zorg te dragen tenzij anders overeengekomen. Dit dient u echter van te voren aan te geven. Servies en buffetmaterialen dienen schoon retour te komen. Het is mogelijk om de afwas van servies en buffetmaterialen tegen vergoeding door ons te laten verzorgen. U dient dit echter van te voren aan te geven.
PERSONEEL EN SERVICE:
Ons bedienend personeel is een vaste groep ervaren medewerkers. Mocht u gebruik willen maken van deze service dan dit graag van te voren aangeven.
LEVERINGEN:
Op alle leveringen zijn de Algemene levering-, betalings- en verkoopwaarden van toepassing.
VOEDSELVEILIGHEID:
Al onze producten worden vers verwerkt en volgens voedselveiligheidsnormen behandeld. Ons bedrijf is H.A.C.C.P. gecertificeerd. Mocht er bij levering iets niet in orde zijn, dan dient dit gemeld te worden voordat de goederen gebruikt worden.
VARIATIES EN SAMENSTELLINGEN:
Andere variaties of samenstellingen buiten onze brochure zijn altijd bespreekbaar. Voor verdere informatie kunt u met ons contact opnemen.
PRIJZEN OP ONZE WEBSITE:
Al onze prijzen zijn louter ter informatie/richtlijn. Hier kunnen nooit rechten aan worden ontleend.