Brood, boter & soepen
Brood:
-
Luxe rustiek meergranenbrood€ 3,50 per stuk
-
Gesorteerde mini broodjes wit & tarwe€ 0,70 per stuk
-
Stokbrood wit & tarwe€ 2,50 per stuk
-
Turks brood€ 2,50 per stuk
Boter – Kaas – Tapenade:
-
Roomboter€ 3,50 per 300 gr.
-
Kruidenboter€ 4,25 per 300 gr.
-
Kruidenkaas€ 4,25 per 300 gr.
-
Tapenades (pesto / tomaat / paprika)€ 4,25 per 300 gr.
-
Tomaat bruschetta / basilicum€ 4,25 per 300 gr.
Soepen:
Soepprijzen per liter (4 personen) warm aangeleverd
Soepprijzen per liter (4 personen) warm aangeleverd
-
Tomaten crèmesoep met basilicum€ 7,00 per liter
-
Tomaten – groentesoep met balletjes€ 7,00 per liter
-
Rundvleessoep met verse groenten€ 7,00 per liter
-
Licht gebonden uiensoep€ 7,00 per liter
-
Licht gebonden uiensoep€ 7,00 per liter
-
Champignon roomsoep€ 7,00 per liter
-
Hollandse erwtensoep€ 7,00 per liter
-
Heldere kippensoep€ 7,00 per liter
-
Broccoli crèmesoep€ 7,00 per liter
-
Hongaarse goulashsoep€ 8,00 per liter
-
Heldere aspergesoep (seizoensgebonden)€ 8,00 per liter
-
Heldere ossenstaartsoep€ 8,00 per liter
Warm vlees & vissoorten
Varkensvlees:
-
Gegrilde karbonadeplakjes in champignon roomsaus
-
Gegrilde karbonadeplakjes in bruine jus
-
Gegrilde beenham in Limburgse mosterdsaus
-
Gegrilde beenham in champignon roomsaus
-
Varkenshaasje in champignon roomsaus
-
Varkenshaasje in bruine pepersaus
-
Varkenshaasje in stroganoffsaus
-
Varkenshaasje in rode wijnsaus
Gehaktballetjes:
(Half varkens en rundvlees)
(Half varkens en rundvlees)
-
Gehaktballetjes in Tomaat – Pesto saus
-
Gehaktballetjes in stroganoffsaus
-
Gehaktballetjes in bruine jus
-
Gehaktballetjes in satésaus
Rundvlees:
-
Rundvlees in bruine pepersaus
-
Rundvlees in stroganoffsaus
-
Rundvlees in rode wijnsaus
-
Rundvlees in jachtsaus
-
Limburgs zuurvlees
-
Hongaarse goulash
Kipfilet:
-
Kipfilet in champignon roomsaus
-
Kipfilet in lichte kerrie roomsaus
-
Kipfilet met roerbakgroenten
-
Kipfilet in stroganoffsaus
-
Kipfilet in satésaus
Vis:
(Tegen een meerprijs)
(Tegen een meerprijs)
-
Gepocheerde zalm in kreeftensaus of witte wijnsaus
-
Victoriabaars in kreeftensaus of witte wijnsaus