Skip to main content

Brood, boter & soepen

Brood:
  • Luxe rustiek meergranenbrood
    € 3,50 per stuk
  • Gesorteerde mini broodjes wit & tarwe
    € 0,70 per stuk
  • Stokbrood wit & tarwe
    € 2,50 per stuk
  • Turks brood
    € 2,50 per stuk
Boter – Kaas – Tapenade:
  • Roomboter
    € 3,50 per 300 gr.
  • Kruidenboter
    € 4,25 per 300 gr.
  • Kruidenkaas
    € 4,25 per 300 gr.
  • Tapenades (pesto / tomaat / paprika)
    € 4,25 per 300 gr.
  • Tomaat bruschetta / basilicum
    € 4,25 per 300 gr.
Soepen:
Soepprijzen per liter (4 personen) warm aangeleverd
  • Tomaten crèmesoep met basilicum
    € 7,00 per liter
  • Tomaten – groentesoep met balletjes
    € 7,00 per liter
  • Rundvleessoep met verse groenten
    € 7,00 per liter
  • Licht gebonden uiensoep
    € 7,00 per liter
  • Licht gebonden uiensoep
    € 7,00 per liter
  • Champignon roomsoep
    € 7,00 per liter
  • Hollandse erwtensoep
    € 7,00 per liter
  • Heldere kippensoep
    € 7,00 per liter
  • Broccoli crèmesoep
    € 7,00 per liter
  • Hongaarse goulashsoep
    € 8,00 per liter
  • Heldere aspergesoep (seizoensgebonden)
    € 8,00 per liter
  • Heldere ossenstaartsoep
    € 8,00 per liter

Warm vlees & vissoorten

Varkensvlees:
  • Gegrilde karbonadeplakjes in champignon roomsaus
  • Gegrilde karbonadeplakjes in bruine jus
  • Gegrilde beenham in Limburgse mosterdsaus
  • Gegrilde beenham in champignon roomsaus
  • Varkenshaasje in champignon roomsaus
  • Varkenshaasje in bruine pepersaus
  • Varkenshaasje in stroganoffsaus
  • Varkenshaasje in rode wijnsaus
Gehaktballetjes:
(Half varkens en rundvlees)
  • Gehaktballetjes in Tomaat – Pesto saus
  • Gehaktballetjes in stroganoffsaus
  • Gehaktballetjes in bruine jus
  • Gehaktballetjes in satésaus
Rundvlees:
  • Rundvlees in bruine pepersaus
  • Rundvlees in stroganoffsaus
  • Rundvlees in rode wijnsaus
  • Rundvlees in jachtsaus
  • Limburgs zuurvlees
  • Hongaarse goulash
Kipfilet:
  • Kipfilet in champignon roomsaus
  • Kipfilet in lichte kerrie roomsaus
  • Kipfilet met roerbakgroenten
  • Kipfilet in stroganoffsaus
  • Kipfilet in satésaus
Vis:
(Tegen een meerprijs)
  • Gepocheerde zalm in kreeftensaus of witte wijnsaus
  • Victoriabaars in kreeftensaus of witte wijnsaus