Skip to main content
Home
Buffetten
Bourgondische Ham
Warm vlees (salade combi)
Buffet A - (Warm Koud)
Buffet B - (Warm Koud)
Buffet C - (Warm Koud)
Buffet D - Vis (Koud)
Buffet E
Buffet F
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraans Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ Buffet A
BBQ Buffet B
BBQ Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Pan (Party) Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaasplateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Home
Buffetten
Bourgondische Ham
Warm vlees (salade combi)
Buffet A - (Warm Koud)
Buffet B - (Warm Koud)
Buffet C - (Warm Koud)
Buffet D - Vis (Koud)
Buffet E
Buffet F
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraans Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ Buffet A
BBQ Buffet B
BBQ Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Pan (Party) Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaasplateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Buffet C - Warm Koud
(vanaf 20 personen)
Vraag hier uw offerte aan
Koude specialiteiten:
Gegrilde karbonadeplakjes met tonijnsaus
Gegrilde rosbiefplakjes met rucola sla
Gegrilde kipfilet met salsa sausje
Gegrilde courgette / venkel met basilicum
Gebakken champignons met balsamico
Italiaanse Parmaham met meloenpartjes
Olijvenmix met Toscaanse kruiden
Gedroogde tomaatjes met knoflook
Ham-aspergerolletjes
Gevulde eieren
Gevulde perziken
Fruitcocktail
Huisgemaakte salades:
Penne pastasalade met chili
Vlinder-pastasalade met groenten / kaas
Aardappelsalade met bieslook
Limburgse koude schotel met rundvlees
Rauwkost salades:
Italiaanse salade met kruidendressing
Tomaatpartjes met mozzarella kaas
Selderij / wortelsalade met appel
Warm vlees:
Rundvlees in rode wijnsaus
Kipfiletreepjes met roerbakgroenten
Vanaf 25 personen zijn 2 soorten warm vlees mogelijk.
Let op:
Onze 'Algemene Voorwaarden' zijn van toepassing.
Prijs bovenstaande samenstelling
€ 15,90
per persoon
Bijlagen
Brood en boter assortiment:
Stokbrood, Turkse broden, kruidenboter, kruidenkaas
€ 1,00
p.p.
Buffet is uit te bereiden met:
Italiaanse aardappelgratin (oregano, paprika, geroosterde uitjes, kaas)
€ 1,50
p.p.
Gebakken krielaardappeltjes met rozemarijn / spekjes
€ 1,25
p.p.
Gekookte witte rijst
€ 1,00
p.p.