Skip to main content
Home
Buffetten
Bourgondische Ham
Warm vlees (salade combi)
Buffet A - (Warm Koud)
Buffet B - (Warm Koud)
Buffet C - (Warm Koud)
Buffet D - Vis (Koud)
Buffet E
Buffet F
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraans Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ Buffet A
BBQ Buffet B
BBQ Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Pan (Party) Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaasplateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Home
Buffetten
Bourgondische Ham
Warm vlees (salade combi)
Buffet A - (Warm Koud)
Buffet B - (Warm Koud)
Buffet C - (Warm Koud)
Buffet D - Vis (Koud)
Buffet E
Buffet F
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraans Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ Buffet A
BBQ Buffet B
BBQ Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Pan (Party) Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaasplateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Buffet E -
Warm koud vis
(vanaf 30 personen)
Vraag hier uw offerte aan
Huisgemaakte salades:
Penne pastasalade met groenten / chili
Vlinder pastasalade met groenten / kaas
Aardappelsalade met bieslook
Limburgse koude schotel met rundvlees
Koude specialiteiten:
Mini gehaktballetjes met grillsausje
Spaanse Serranoham met meloenpartjes
Gegrilde courgette / venkel met basilicum
Gegrilde kipfiletreepjes met Asia sausje
Gegrilde karbonade met tonijnsausje
Gebakken champignons met balsamico
Olijvenmix met Toscaanse kruiden
Ham-aspergerolletje
Gevulde eieren
Fruitcocktail / meloenpartjes
Rauwkosten:
Selderij / wortelsalade met appel
Tomaatpartjes met mozzarella kaas
Komkommersalade met dille
Vis specialiteiten:
Noorse garnalen / krab met limoen dressing
Gerookte forelfilet met dille
Gerookte makreelfilet met tuinkruiden
Nieuwe maatjesharing met uitjes
Gegaarde zalmfilet met whiskysausje
Ravigottesaus / cocktailsaus
Warm vlees:
Gegrilde beenham in Limburgse mosterdsaus
Rundvlees in stroganoffsaus
Let op:
Onze 'Algemene Voorwaarden' zijn van toepassing.
Prijs bovenstaande samenstelling
€ 18,90
per persoon
Bent u met minder dan 30 personen, wij maken u een voorstel op maat.
Buffet kan naar uw wensen worden aangepast.
Bijlagen
Brood en boter assortiment:
Stokbrood, Turkse broden, kruidenboter, kruidenkaas
€ 1,00
p.p.