Skip to main content
Home
Buffetten
Bourgondische Ham
Warm vlees (salade combi)
Buffet A - (Warm Koud)
Buffet B - (Warm Koud)
Buffet C - (Warm Koud)
Buffet D - Vis (Koud)
Buffet E
Buffet F
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraans Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ Buffet A
BBQ Buffet B
BBQ Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Pan (Party) Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaasplateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Home
Buffetten
Bourgondische Ham
Warm vlees (salade combi)
Buffet A - (Warm Koud)
Buffet B - (Warm Koud)
Buffet C - (Warm Koud)
Buffet D - Vis (Koud)
Buffet E
Buffet F
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraans Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ Buffet A
BBQ Buffet B
BBQ Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Pan (Party) Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaasplateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Buffet F -
Luxe warm koud visbuffet
(vanaf 30 personen)
Vraag hier uw offerte aan
Huisgemaakte salades:
Penne pastasalade met chili
Aardappelsalade met bieslook
Vlinder pastasalade met groenten / kaas
Limburgse koude schotel met rundvlees
Koude specialiteiten:
Gebakken champignons met balsamico
Italiaanse Coppa di Parma met Parmezaan
Italiaanse Parmaham met meloenpartjes
Kaas gevulde olijven / peperoni / tomaatjes
Gedroogde tomaatjes met knoflook
Gegrilde rosbiefplakjes met rucola sla
Gegrilde karbonadeplakjes met tonijnsaus
Gegrilde kipfilet met salsasausje
Gegrilde courgette / venkel met basilicum
Gevulde eieren
Fruitcocktail
Rauwkost salades:
Tomaatpartjes met mozzarella kaas
Italiaanse salade met kruidendressing
Tropische selderijsalade
Vis specialiteiten:
Noorse garnalen / krab met limoen dressing
Gegaarde zalmfilet met whisky sausje
Nieuwe maatjesharing met uitjes
Gerookte zalmfilet met kappertjes
Gerookte makreelfilet met tuinkruiden
Gerookte forelfilet met dille
Ravigotte saus / cocktailsaus
Warm vlees:
Varkenshaasje in paprika roomsaus
Rundvleespoulet in rode wijnsaus
Let op:
Onze 'Algemene Voorwaarden' zijn van toepassing.
Prijs bovenstaande samenstelling
€ 19,90
per persoon
Bent u met minder dan 30 personen, wij maken u een voorstel op maat.
Buffet kan naar uw wensen worden aangepast.
Bijlagen
Brood en boter assortiment:
Stokbrood, Turkse broden, kruidenboter, kruidenkaas
€ 1,00
p.p.