Skip to main content
Home
Buffetten
Bourgondische Ham
Warm vlees (salade combi)
Buffet A - (Warm Koud)
Buffet B - (Warm Koud)
Buffet C - (Warm Koud)
Buffet D - Vis (Koud)
Buffet E
Buffet F
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraans Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ Buffet A
BBQ Buffet B
BBQ Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Pan (Party) Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaasplateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Home
Buffetten
Bourgondische Ham
Warm vlees (salade combi)
Buffet A - (Warm Koud)
Buffet B - (Warm Koud)
Buffet C - (Warm Koud)
Buffet D - Vis (Koud)
Buffet E
Buffet F
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraans Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ Buffet A
BBQ Buffet B
BBQ Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Pan (Party) Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaasplateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Beiers Buffet München
(vanaf 30 personen)
Vraag hier uw offerte aan
Huisgemaakte salades:
Duitse aardappelsalade met augurk / bieslook
Duitse nudel pastasalade met pesto
Limburgse koude schotel met rundvlees
Beierse aardappelsalade met olie / azijn
Koude specialiteiten:
Gevulde halve eieren
Gegrilde kip drumsticks
Mini varkensfilet schnitzels
Duitse mini frikandel met mosterd
Schwartzwalder rauwe ham met meloen
Roggebrood sneetjes met Obätzer kaas
Roggebrood sneetjes met gegrild spek
Plateau van Beierse vleeswaren en kaassoorten
Gevulde eieren
Halve peren/perzikken
Rauwkost salades:
Komkommersalade met dille
Spitskoolsalade met cocktailuitjes
Selderij / wortelsalade met appel
Witte koolsalade met kummel
Warm vlees:
(Keuze uit 2 soorten)
Beierse grillworst in warme currysaus
Varkensfiletreepjes met uienringen (spiessbraten)
Goulash van varkensfricandeau
Sauer Braten (Runder zuurvlees)
Uitbreiding warm:
Gebakken aardappelpartjes met zuurkool
OF
Eier Spätzle (Beiers pasta gerecht)
Brood en boter:
Rustiek brood / Brezel / Stokbrood
Kruidenboter, reuzel
Let op:
Onze 'Algemene Voorwaarden' zijn van toepassing.
Prijs bovenstaande samenstelling
€ 18,90
per persoon
Incl. brood en botersoorten
Bent u met minder dan 30 personen, dan maken wij u een voorstel op maat
Buffet kan naar uw wensen worden aangepast
Bijlagen
Dessert:
Wijnglaasjes gevuld met: Creme Brulee, Panna Cotta of Tiramisu creme
€ 1,50
p.p.