Skip to main content

Beiers Buffet

(vanaf 30 personen)

Huisgemaakte salades:

  • Duitse aardappelsalade met augurk / bieslook
  • Duitse nudel pastasalade met pesto
  • Limburgse koude schotel met rundvlees
  • Beierse aardappelsalade met olie / azijn

Koude specialiteiten:

  • Gegrilde kip drumsticks
  • Mini varkensfilet schnitzels
  • Duitse mini frikandel met mosterd
  • Schwartzwalder rauwe ham met meloen
  • Roggebrood sneetjes met Obätzer kaas
  • Roggebrood sneetjes met gegrild spek
  • Plateau van Beierse vleeswaren en kaassoorten
  • Gevulde eieren
  • Halve peren/perziken

Rauwkost salades:

  • Komkommersalade met dille
  • Spitskoolsalade met cocktailuitjes
  • Selderij / wortelsalade met appel
  • Witte koolsalade met kummel

Warm vlees: (Keuze uit 2 soorten)

  • Beierse grillworst in warme currysaus
  • Varkensfiletreepjes met uienringen (spiessbraten)
  • Goulash van varkensfricandeau
  • Sauer Braten (Runder zuurvlees)

Uitbreiding warm:

  • Gebakken aardappelpartjes met zuurkool OF
  • Eier Spätzle (Beiers pasta gerecht)

Inclusief brood en boter:

  • Rustiek brood / Brezel / Stokbrood
  • Kruidenboter, reuzel
Prijs bovenstaande samenstelling

€ 19,50 per persoon

Bent u met minder dan 30 personen, wij maken u een voorstel op maat. Samenstellingen kunnen naar uw wensen worden aangepast.
Heeft u last van allergieën of intolleranties? Klik dan hier voor meer informatie!

Bijlagen

Buffet is uit te bereiden met:
  • Bayerische crème dessert á € 1,60 per stuk