Skip to main content

Buffet D – Vis (Koud)

(vanaf 25 personen)

Huisgemaakte salades:

  • Penne pastasalade met tomaat
  • Vlinder-pastasalade met groenten / kaas
  • Aardappelsalade met bieslook
  • Limburgse koude schotel met rundvlees

Vis specialiteiten:

  • Noorse garnalen / krab met limoen dressing
  • Gepocheerde zalmfilet met whiskey sausje
  • Gerookte forelfilet met dille
  • Gerookte makreelfilet met tuinkruiden
  • Gerookte zalmfilet met kappertjes
  • Cocktail en Ravigotte sausje

Koude specialiteiten:

  • Gegrilde courgette / venkel met basilicum
  • Gegrilde rosbiefplakjes met rucola sla
  • Gegrilde kipfilet met salsasausje
  • Gegrilde karbonadeplakjes met tonijnsaus
  • Gebakken champignons met balsamico
  • Spaanse Serranoham met meloen
  • Olijvenmix met Feta kaas
  • Ham-aspergerolletjes
  • Gevulde eieren
  • Fruitcocktail / Meloen

Rauwkost salades:

  • Tomaatpartjes met mozzarella kaas
  • Italiaanse salade met kruidendressing
  • Tropische selderijsalade
Prijs bovenstaande samenstelling

€ 18,90 per persoon

Bent u met minder dan 25 personen, wij maken u een voorstel op maat. Samenstellingen kunnen naar uw wensen worden aangepast.
Heeft u last van allergieën of intolleranties? Klik dan hier voor meer informatie!

Bijlagen

Buffet is uit te bereiden met:
  • Stokbrood / Turksbrood / Kruidenboter / Kruidenkaas € 1,00 per persoon