Skip to main content
Home
Buffetten
Bourgondische Ham Menu
Warm Vlees Salade Combi
Buffet A – Warm Koud
Buffet B – Warm Koud
Buffet C – Warm Koud
Buffet D – Vis (Koud)
Buffet E – (Vis) Warm Koud
Buffet F – (Vis) Luxe Warm Koud
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraan Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ – Buffet A
BBQ – Buffet B
BBQ – Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Party pan Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger Menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaas Plateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Home
Buffetten
Bourgondische Ham Menu
Warm Vlees Salade Combi
Buffet A – Warm Koud
Buffet B – Warm Koud
Buffet C – Warm Koud
Buffet D – Vis (Koud)
Buffet E – (Vis) Warm Koud
Buffet F – (Vis) Luxe Warm Koud
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraan Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ – Buffet A
BBQ – Buffet B
BBQ – Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Party pan Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger Menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaas Plateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Buffet E – (Vis) Warm Koud
(vanaf 30 personen)
Vraag hier uw offerte aan
Offerte aanvragen
Huisgemaakte salades:
Penne pastasalade met groenten / chili
Vlinder pastasalade met groenten / kaas
Aardappelsalade met bieslook
Limburgse koude schotel met rundvlees
Koude specialiteiten:
Mini gehaktballetjes met grillsausje
Spaanse Serranoham met meloenpartjes
Gegrilde courgette / venkel met basilicum
Gegrilde kipfiletreepjes met Asia sausje
Gegrilde karbonade met tonijnsausje
Gebakken champignons met balsamico
Olijvenmix met Toscaanse kruiden
Ham-aspergerolletje
Gevulde eieren
Fruitcocktail / meloenpartjes
Rauwkosten:
Selderij / wortelsalade met appel
Tomaatpartjes met mozzarella kaas
Komkommersalade met dille
Vis specialiteiten:
Noorse garnalen / krab met limoen dressing
Gerookte forelfilet met dille
Gerookte makreelfilet met tuinkruiden
Nieuwe maatjesharing met uitjes
Gegaarde zalmfilet met whiskysausje
Ravigottesaus / cocktailsaus
Warm vlees:
Gegrilde beenham in Limburgse mosterdsaus
Rundvlees in stroganoffsaus
Let op:
Onze ‘Algemene Voorwaarden’ zijn van toepassing.
Prijs bovenstaande samenstelling
€ 18,90
per persoon
Bent u met minder dan 30 personen, wij maken u een voorstel op maat. Buffet kan naar uw wensen worden aangepast.
Bijlagen
Buffet is uit te bereiden met:
Stokbrood / Turks brood / Kruidenboter / Kruidenkaas € 1,00 per persoon