Skip to main content
Home
Buffetten
Bourgondische Ham Menu
Warm Vlees Salade Combi
Buffet A – Warm Koud
Buffet B – Warm Koud
Buffet C – Warm Koud
Buffet D – Vis (Koud)
Buffet E – (Vis) Warm Koud
Buffet F – (Vis) Luxe Warm Koud
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraan Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ – Buffet A
BBQ – Buffet B
BBQ – Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Party pan Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger Menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaas Plateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Home
Buffetten
Bourgondische Ham Menu
Warm Vlees Salade Combi
Buffet A – Warm Koud
Buffet B – Warm Koud
Buffet C – Warm Koud
Buffet D – Vis (Koud)
Buffet E – (Vis) Warm Koud
Buffet F – (Vis) Luxe Warm Koud
Luxe Buffetten
Italiaans Buffet
Grieks Buffet
Tapas Buffet
Beiers Buffet
Mediterraan Buffet
Boeren Buffet
BBQ
BBQ – Buffet A
BBQ – Buffet B
BBQ – Buffet C
Overige Buffetten
Diner Buffet
Gourmet / Steengrill Buffet
Party pan Buffet
Hollandse Stamppotten
Hamburger Menu
Fingerfood
Borrelgarnituur
Kaas Plateau
Maaltijden
Dessert
Brunch / Lunch
Brunch Buffet
Lunch Buffet
Belegde Broodsoorten
Bijlagen
Bijlage bij eten
Bijlage huurmaterialen
Contact
Buffet F – (Vis) Luxe Warm Koud
(vanaf 30 personen)
Vraag hier uw offerte aan
Offerte aanvragen
Huisgemaakte salades:
Penne pastasalade met chili
Aardappelsalade met bieslook
Vlinder pastasalade met groenten / kaas
Limburgse koude schotel met rundvlees
Koude specialiteiten:
Gebakken champignons met balsamico
Italiaanse Coppa di Parma met Parmezaan
Italiaanse Parmaham met meloenpartjes
Kaas gevulde olijven / peperoni / tomaatjes
Gedroogde tomaatjes met knoflook
Gegrilde rosbiefplakjes met rucola sla
Gegrilde karbonadeplakjes met tonijnsaus
Gegrilde kipfilet met salsasausje
Gegrilde courgette / venkel met basilicum
Gevulde eieren
Fruitcocktail
Rauwkost salades:
Tomaatpartjes met mozzarella kaas
Italiaanse salade met kruidendressing
Tropische selderijsalade
Vis specialiteiten:
Noorse garnalen / krab met limoen dressing
Gegaarde zalmfilet met whisky sausje
Nieuwe maatjesharing met uitjes
Gerookte zalmfilet met kappertjes
Gerookte makreelfilet met tuinkruiden
Gerookte forelfilet met dille
Ravigotte saus / cocktailsaus
Warm vlees:
Varkenshaasje in paprika roomsaus
Rundvleespoulet in rode wijnsaus
Let op:
Onze ‘Algemene Voorwaarden’ zijn van toepassing.
Prijs bovenstaande samenstelling
€ 19,90
per persoon
Bent u met minder dan 30 personen, wij maken u een voorstel op maat. Buffet kan naar uw wensen worden aangepast.
Bijlagen
Buffet is uit te bereiden met:
Stokbrood / Turks brood / Kruidenboter / Kruidenkaas € 1,00 per persoon